Αγαπητά Μέλη, φίλοι και φίλες επισκέπτες

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο δικτυακό τόπο του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπρικοακουστικών Εργων (ΣΑΠΟΕ) που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση των μελών μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την λειτουργία του Συνδέσμου και τις δραστηριότητές του, για την πληροφόρηση του θεσμικού πλαισίου στον οπτικοακουστικό τομέα, για τρέχοντα θέματα επαγγελματικής δραστηριότητας, για προσφορά και εύρεση εργασίας και για την πληροφόρηση συναδέλφων μας του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να εξεύρουν συνεργάτη και να λάβουν πληροφορίες για την υλοποίηση της παραγωγής τους στη χώρα μας.

Η συνεχής και κυρίως μη χρονοβόρα ενημέρωση, αποτελεί σήμερα βασικό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Η παραπάνω παραδοχή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν αναλογιστούμε ότι οι επιχειρήσεις κινούνται στο περιβάλλον της ενοποιημένης ευρωπαϊκής αγοράς και της παγκόσμιας οικονομίας και δέχονται κάθε μορφής πιέσεις, λιγότερες ή περισσότερες, ανάλογα με το μέγεθος, τον χώρο και την χώρα δραστηριοποίησής τους.
Ελπίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας θα καταστεί λειτουργικό εργαλείο, και πύλη δημιουργικής επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων και ιδεών για τα μέλη μας αλλά και πηγή πληροφόρησης για τους επισκέπτες της.

Κλείνοντας το σύντομο αυτόν χαιρετισμό, σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστοχώρο μας, και ευχόμαστε ν’ αποβεί χρήσιμος, με λειτουργικότητα και αλληλεπίδραση.

Αθήνα 8 Μαΐου 2017
Πάνος Παπαχατζής